Thursday, September 30, 2010

isu cikgu shida...betul ke dia ni cikgu?















Haish...no komen la psl video suma ni...atau pasal isu cikgu ni...huhu
siap ada fan page sendiri lagi...huhu..lps tu ada juga la page golongan yg xsenang tgk gelagat dia tu..maklumla...status guru tu yg wat org bpandangan mcm tu..kalo dia bukan guru..rasanya...ramai juga peminat dia tu..hihi..siap ada yg nk wat report kat KPM lg..xtau la mcmn nasib cikgu tu skrg ni..sianla dia...mcm2 ragamla manusia skrg ni...hihi


3 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

macam bukan cikgu je

~LP Lum~ said...

salam ezairy~

hehehe.. sorry ar baru skang dpt datang menjengah ke blog awak.. thanx sebab sudi follow teratak buruk sy... :)

psl cikgu shida, hehehe.. dulu sy pun minat gak tngok gelagat dia.. tp skang tah ar.. susah nak ckp sbb dia dah mcm terlebih sudah... ^.^

s1t1 2uL41k4 said...

tag.. http://warnailahhidupku.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html.

jgn marah er..