Tuesday, February 1, 2011

Selamat Hari Lahir sayang

Hari ini hari pertama dalam bulan Dua,
Februari itu muncul ceria,
seperti senyum mu yang memenuhi jiwa,
tatkala pagi mengenyit mata,
menggoda ketenteraman jiwa,
melantunkan puisi inderaloka,
mendesak hati jatuh ke riba,
melawan kesunyian yang bertandang lama,
membawa rindu dan cinta yang terbit sedia ...

Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran,
buat Insan Kesayangan..
yang dari zahir mata amat berjauhan,
tapi jauh di Hati jangan..
Moga Ketemu Segala Yang Diidamkan,
Berjumpa Apa Yang Diimpikan,
Bersua Apa Yang DiDambakan..
Merindu dengan apa Yang Dirindukan..~

Tanpa syarat kad, kek dan coklat,
Hanya ucap selamat buat mu
Insan yang selalu jauh dimata tapi tetap di Hati dekat..
sempena ulangtahun kelahiran yang tentunya sarat kesyukuran padat kegembiraan dan penuh kasih sayang terikat,
Serendah sekebun bungakan melimpah sarat,
Doa keikhlasan buat mu....Dunia akhirat...~

Istimewa dari uncle Yellow to acinaa...his beloved princess:)
Love u sayang..
Really miss u again...especially today:(
I wish i can be there with u rite now:(










Thursday, September 30, 2010

isu cikgu shida...betul ke dia ni cikgu?















Haish...no komen la psl video suma ni...atau pasal isu cikgu ni...huhu
siap ada fan page sendiri lagi...huhu..lps tu ada juga la page golongan yg xsenang tgk gelagat dia tu..maklumla...status guru tu yg wat org bpandangan mcm tu..kalo dia bukan guru..rasanya...ramai juga peminat dia tu..hihi..siap ada yg nk wat report kat KPM lg..xtau la mcmn nasib cikgu tu skrg ni..sianla dia...mcm2 ragamla manusia skrg ni...hihi


Tuesday, September 28, 2010

Luca Lucas @ MOHD. SAUFEE BIN SEHAT Perosak Perpaduan



MOHD. SAUFEE BIN SEHAT
JABATAN MINERAL DAN GEOSAINS MALAYSIA
NEGERI JOHOR,
TINGKAT 9, MENARA TH,
JALAN AYER MOLEK,
80000 JOHOR BAHRU, JOHOR .








Ikhlas ke mamat ni nak minta maaf...pelik betul la perangai mamat ni..suka hati ja nk kutuk negeri orang...mcm la tmpt dia tu suci sangat..huhu
Ramai lagi yg xpuas hati dgn kenyataan maaf dari mamat ni..kalo berani muncul la wat kenyataan dalam Tv..baru org pecaya yg niat mamat ni ikhlas atau nda...hoho...
dah la..ckupla dulu...hihi..isu ni rsnya dah lama..skrg baru nak minta maaf...nmpk sgtla ada benda nk d cover..huhu..~